Tijdens de zomermaanden hebben kinderen veel tijd om zichzelf verder te ontwikkelen, te ontspannen en veel (nieuwe) activiteiten te ondernemen. Een zomerkamp is hiervoor een fantastische invulling! Wij van zomerkamp.com bieden fantastische zomerkampen aan in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Een heerlijke vakantie voor kinderen vanaf 5 jaar. De zomerkampen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. Op onze website vindt u meer informatie hierover. Ook voor jongeren boven de 18 jaar organiseren wij een gaaf zomerkamp vol mogelijkheden. Toe aan een uitdaging en een periode vol plezier in de buitenlucht? Reserveer dan eenvoudig en snel online!

zomerkamp, jeugdkampen en jongerenvakanties

Er zijn op tv veel programma’s te vinden waarin een zomerkamp centraal staat. Er gebeuren veel avonturen, kinderen en jongeren leren er samenwerken en ervaren dat zij verschillend zijn van elkaar. De één houdt van zwemmen en de ander van het uitdenken van iets nieuws. zomerkamp.com organiseert daarom diverse kampen voor kinderen, de jeugd en jongeren. Het is vanaf 5 jaar al mogelijk om als kind op zomerkamp in Nederland te gaan, zonder ouders. We beleven het ene avontuur na de andere op de mooiste locaties midden in de natuur. De groep kinderen kiest zelf een thema uit die ze aanspreekt en gaan met leeftijdsgenoten die dezelfde interesses hebben veel activiteiten ondernemen die ze thuis niet of weinig doen. Kortom, een heerlijke vakantie die ze niet gauw zullen vergeten en een enorme boost geeft aan de persoonlijke ontwikkeling. Speciaal voor de jeugd vanaf 16 jaar of 18 jaar en ouder bieden wij te actieve, uitdagende en grensverleggende zomerkampen aan. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. zomerkamp.com is aangesloten bij SGR.

zomerkamp informatie voor de ouders

Wij beschikken over een breed aanbod kampen die u eenvoudig in één overzicht kunt vinden op onze website. Naast zomerkampen voor kinderen vanaf 5 jaar, bieden wij tegenwoordig ook de mogelijkheid voor volwassenen om deel te nemen aan een actief zomerkamp. zomerkamp.com is onderdeel van Club Adventure BV en is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). U behoudt dus altijd de zekerheid om de vooruitbetaling terug te krijgen als het kamp niet doorgaat. Veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel en staat gedurende het hele kamp centraal. Wij houden ons daarom ook aan zeer strenge veiligheidseisen. Zo zijn er voldoende schuilplaatsen bij extreem weer, tochten worden enkel onder begeleiding gehouden en zwemmen altijd onder toezicht. Bosspelen vinden bovendien enkel in een afgebakend gebied plaats. De vele activiteiten die wij organiseren zijn uitdagend en grensverleggend, waarbij veiligheid een belangrijk aspect is. Daarom worden de zomerkampen op deze website met zorg geselecteerd. Op zoek naar meer informatie? Per kamp vindt u praktische informatie over de aanbieder met een aantal onderwerpen waar u als ouders mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Voordelen zomerkamp boeken bij zomerkamp.com:

  • Jarenlange ervaring
  • Professionele organisatie
  • SGR aangesloten
  • Veiligheid staat zeer hoog in het vaandel
  • Actieve, uitdagende en grensverleggende activiteiten
  • Vanaf 5 jaar
  • Kampen in Nederland, België, Frankrijk en Spanje
  • Tevens jeugdkampen en jongerenvakanties
  • Geeft de persoonlijke ontwikkeling van uw kind een boost

Benieuwd naar alle kampen en de mogelijkheden? Bezoek dan onze website: zomerkamp.com of neem gerust contact met ons op voor vragen. zomerkamp.com voor fantastische zomervakanties met uitdaging!