Wanneer u als bedrijf een geschikt bedrijf zoekt voor uw kerstpakketten, bent u bij kerstpakkettenonline aan het goede adres. Bijna ieder bedrijf wil z’n personeel graag een mooie kerstattentie geven aan het eind van het jaar. Natuurlijk is het het mooiste om deze kerstattenties uit te laten zoeken door een delegatie van het personeel. Maar deze manier van uitzoeken van kerstpakketten is wel extra duur. In deze tijd is het veel goedkoper en eenvoudiger om uw kerstpakketten online uit te zoeken. Online uitzoeken betekent ook dat de personeelsleden, die de pakketten gaan uitzoeken, niet per se bij elkaar hoeven te zitten. Het contact kan ook via Skype, mail, app of een ander medium gaan. Wat maakt de site kerstpakkettenonline nou zo bijzonder? Via deze site is het mogelijk om een voor uw bedrijf, origineel kerstpakket samen te stellen. Er zijn 580 originele  kerstpakketten mogelijk. Daarnaast ook een heel aantal wijnkado’s en een aantal ‘eigen keuze kerstpakketten’,  waarbij de werknemer een aantal producten mag kiezen. Een andere mogelijkheid is de Giftcard, waarbij de werknemer een kaart krijgt, waarop een zeker bedrag is gestort, welke hij/zij kan besteden. En last but not least: het Goede Doelen pakket: een deel van het pakket gaat naar een nader te bepalen goed doel.

Waarom uw kerstpakketten uitzoeken op kerstpakketonline.nl?

  • keuze uit 650 verschillende pakketten
  • gemakkelijk uitzoeken
  • ook keuze in wijnkado’s
  • giftcards is ook een mogelijkheid
  • gemakkelijk online uit te zoeken
  • zelfs maatwerk-pakketten mogelijk

Kerstpakkettenonline is één van de grootste leveranciers op het gebied van kerstpakketten. Het team heeft voor dit jaar weer een vernieuwd assortiment aan originele kerstpakketten en oudejaarsgeschenken samengesteld. De nieuwste trends zijn natuurlijk toegepast op de collectie. Wat voor thema en wat voor prijsklasse uw voorkeur ook naar uitgaat; alle soorten en maten en waardes van kerstpakketten en oudejaarsgeschenken zijn verkrijgbaar. De kerstpakketten kunnen geleverd worden in heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden en in heel België. Ook is het mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Wanneer u een kerstpakket gaat uitzoeken kunt u het aanbod filteren op prijs; daardoor krijgt u alleen de pakketten te zien, die binnen uw budget vallen. Ook kunt u filteren op thema’s.

Bestelt u op tijd?

Natuurlijk is het zaak om tijdig de gewenste pakketten te bestellen, zodat uw werknemers op het gewenste tijdstip hun pakket in huis hebben. Vanaf 50 stuks kunt u samen met ons bepalen, wat er in het pakket komt. Maar denkt u in plaats van een kerstpakket ook eens aan een oudejaarsgeschenk. In combinatie met een oudejaarsborrel een leuk alternatief.