Zoekt u een ondergrondse container? Dan bent u bij Milieu Service Nederland aan het goede adres. Het bedrijf is opgericht in de jaren 80. In deze jaren nam het gebruik van computers en printers toe wat zorgde voor een grote toename in het papiergebruik. Zo gingen klanten voor het eerst papier en vertrouwelijke documenten vernietigen. Gedurende de jaren kwamen er voor andere afvalstromen ook strenge milieuvoorschriften en werd het scheiden van afval steeds belangrijker. Dit is een punt waar Milieu Service Nederland op in ging spelden. Zo groeide het bedrijf uit tot een bekend, landelijk, allround bedrijf in de afvalbranche. Het bedrijf legt de focus op het persoonlijke contact met de klant.

Ondergrondse containers

Ieder bedrijf en ook iedere onderneming krijgt met afval te maken: papierafval tot restafval of karton tot glas. Bij het ene bedrijf gaat het om een kleine hoeveelheid en bij een ander bedrijf kan het op jaarbasis misschien wel om duizenden kilo’s gaan. De opslag van dit afval kan tot veel problemen leiden. Een ondergrondse container kan u van dit probleem afhelpen. Hierbij komen problemen als ongedierte en nare geuren niet aanbod. In een ondergrondse container wordt het afval onder de grond opgeslagen en hermetisch afgesloten voor invloeden van buitenaf. Dit voorkomt geuren en dieren bij het afval.

Een ondergrondse container biedt een uitkomst als het gaat om een groot industrieel terrein. De ondergrondse container neemt nauwelijks ruimte in boven de grond, alleen een inwerp opening. Dit is dus ruimte besparend. Daarnaast heeft een ondergrondse container het voordeel dat het afval veel minder snel gaat rotten omdat er onder de grond sprake is van een vaste lage temperatuur. Ook is een ondergrondse container geluiddempend. 

De ondergrondse container voor restafval, papier en karton zijn in diverse afmetingen te verkrijgen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid afval die uw bedrijf produceert. Wanneer de ondergrondse container vol raakt kunt u dit laten weten aan het bedrijf. Vervolgens wordt binnen 1 werkdag de ondergrondse container geleegd. Hiervoor hanteert het bedrijf scherpe tarieven.

U kunt dus kiezen voor een ondergrondse afval container voor:

  • Restafval
  • Papier/karton
  • Glas

Het bedrijf

Afval scheiden is natuurlijk beter voor het milieu. Dit maakt namelijk een hergebruik van materialen mogelijk en zo wordt door de maatschappij bespaard op schaarse grondstoffen en energie. Het kost namelijk veel meer energie om materialen te produceren dan het omsmelten of hergebruiken van deze materialen. Afvalscheiding heeft voor u een extra voordeel: de verwerking is namelijk goedkoper dan de verwerking van gemengd afval. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijzen veel gunstiger geworden zijn en dat de scherpe prijzen leiden tot persoonlijke service en aandacht voor de behoeften van de klant. Duurzaamheid staat bij het bedrijf hoog in het vaandel.

Wanneer u een container bij het bedrijf besteld kunt u gelijk bepalen hoe vaak deze geleegd moet worden. Het is ook mogelijk om dit nader hand te bepalen, wanneer u hier nog geen idee over heeft. Na de bestelling ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin er een passend voorstel wordt gedaan. Daarnaast kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie en alle mogelijkheden.