Wanneer u een woning wilt kopen, zult u merken dat hier heel veel bij komt kijken. Het is daarom ook zeer de moeite waard om een deskundige in de arm te nemen die u kan bijstaan om de juiste stappen te zetten op weg naar uw droomhuis. Een van de grootste obstakels die u moet zien te overwinnen, is dat u een lening moet zien te krijgen. Er zijn namelijk maar heel weinig mensen te vinden die zonder lening een woning kunnen kopen. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om een lening af te sluiten, maar het is verstandig om een expert in de arm te nemen om u bij te staan. Mocht u momenteel op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur, dan willen wij ons graag aan u voorstellen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Wij weten als hypotheekadviseur precies waar u op moet letten om een goede deal te sluiten. Ook kunnen wij als hypotheekadviseur precies laten zien welke soorten hypotheken er zijn. Het is belangrijk om hier goed op te letten omdat u namelijk vele jaren aan uw hypotheek vast zal komen te zitten. Als hypotheekadviseur horen wij soms mensen zeggen dat het hen niet uitmaakt om een tiende procent meer rente te betalen. Wij wijzen u er in dat geval graag op dat dit tiende procent een wereld van verschil kan maken wanneer u de kosten berekent voor de komende dertig jaar. Wij willen u daarom vragen om vooral niet te licht te denken over want een tiende procent kan heel veel geld zijn. Waarom zou u misschien vele tienduizenden euro’s meer gaan betalen dan nodig is? Wij zouden het niet weten en vandaar dat wij als hypotheekadviseur altijd goed met u mee zullen denken over wat de beste deal voor u is. 

Met ons als hypotheekadviseur sluit u altijd een goede deal 

Als u een beroep doet op ons als hypotheekadviseur, dan kunt u er zeker van zijn dat wij alle mogelijke opties zullen bekijken. Het is namelijk zo dat wij u de beste lening willen bezorgen en dat vraagt om een goede evaluatie van alle mogelijkheden. U zult daarom merken dat wanneer u met ons in zee besluit te gaan, wij er alles aan zullen doen om alle mogelijkheden de revue te laten passeren. Wij kijken daarom altijd eerst naar uw huidige financiële situatie en op basis daarvan zullen wij bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn om u een goede hypotheek te bezorgen. Wij doen dit altijd objectief en wij handelen niet in opdracht van een externe partij.

Wij zorgen dat u een huis kunt kopen 

Wanneer u bij ons de mogelijkheden voor een lening komt doornemen, dan kijken wij altijd goed naar alle opties. Vervolgens presenteren wij deze aan u en dan kunt u een keus maken. Kortom:

  • Wij bekijken graag hoeveel geld u kunt lenen 
  • Wij kijken altijd naar de beste hypotheek voor u
  • Wij denken graag met u mee over overige mogelijkheden om geld te lenen 
  • Vanbruggen.nl

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Bij Van Bruggen Adviesgroep staan we altijd voor u klaar.