Wij hebben onlangs besloten dat het tijd was om ons huis een keer te gaan opknappen. Wij hebben namelijk al in geen jaren meer in onze woning geïnvesteerd en dat heeft ertoe geleid dat wij heel veel onderhoudswerk moesten doen. Omdat wij nu eindelijk genoeg geld hadden om alles aan te pakken, zijn we meteen gaan kijken wat we het eerst moesten gaan doen. Wij hoefden daar niet lang over na te denken, want toen wij een rondje rondom ons huis gingen doen, zagen wij dat bijna al onze kozijnen verrot waren. Deze waren namelijk al heel erg oud en in de loop der jaren was er niets aan gedaan, dus deze kozijnen hadden het loodje gelegd. Dat was echter geen wereldramp want wij wilden ook graag overstappen op dubbele beglazing en dus hebben wij gekeken waar wij een specialist konden vinden die ons ten eerste aan goede kozijnen kon helpen. Wij zijn toen gaan kijken naar bedrijven bij ons in de buurt en zo kwamen wij op een gegeven moment terecht bij een bedrijf dat zich heeft toegelegd op kunststof kozijnen. Wij hadden nooit verwacht dat wij van kunststof kozijnen zouden houden, maar toen wij foto’s zagen van deze kunststof kozijnen, was het ons meteen duidelijk dat wij graag een keer wilden kijken of deze firma interessant voor ons kon zijn. Genoeg reden dus om even contact op te nemen met de mensen van deze site om te horen of zij ons ook van dienst konden zijn. Wij hebben diezelfde dag nog een medewerker van benitech gesproken en deze heeft ons heel veel interessante informatie gegeven over kunststof kozijnen. Dat was heel erg nuttig voor ons.

Deze kunststof kozijnen zijn niet van hout te onderscheiden

Wanneer je vroeger overstapte op kunststof kozijnen, dan kreeg je daar plastic voor terug. Dat was weliswaar onderhoudsvrij, maar mooi was het niet. Tegenwoordig zijn er heel veel meer mogelijkheden wanneer het gaat over kunststof kozijnen en dat was iets waar wij ons helemaal niet van bewust waren. De mensen van benitech.nl hebben ons heel goed weten uit te leggen wat wij allemaal aan mogelijkheden beschikbaar hadden en wij vonden het uitermate prettig om dit allemaal van hen te horen. Wij kregen te horen dat je kunststof kozijnen tegenwoordig in alle kleuren kunt bestellen en dat was voor ons dan de reden dat wij hier kunststof kozijnen hebben besteld. De mensen van benitech.nl doen er alles aan om de levering zo snel mogelijk te kunnen afleveren en ook hebben zij er voor gezorgd dat de nieuwe kozijnen vakkundig werden aangebracht. Genoeg reden dus om zeer enthousiast te zijn over benitech.nl. 

Ons huis kan weer jaren mee

Wij zijn heel blij dat wij met de mensen van benitech.nl in zee zijn gegaan. Wij zijn namelijk heel goed geholpen en wij hebben heel veel waar voor ons geld gekregen. Kortom:

  • Ons huis ziet er weer heel goed uit 
  • Wij hebben geen onderhoud meer aan onze kozijnen
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook een keer op benitech.nl voor meer informatie.