Hé daar! Ga jij binnenkort op kamers of zit je net in je nieuwe stekje, maar moeten de meubels nog komen? Op angelverhuizingen tref je verschillende mogelijkheden aan welke je helpen bij het verhuizen. Zo kun je er ook een verhuislift huren. Ideaal wanneer je in een studentenflat of -appartement gaat wonen en geen idee hebt hoe je je spullen naar binnen krijgt. Je bent niet de eerste die dit probleem heeft meegemaakt. Veel andere studenten en verhuizers zijn je al voor gegaan. Net als ik. Zoals jullie weten schrijf ik elke week een blog over iets wat ik heb meegemaakt en wat me aanspreekt of juist helemaal niet. Je raadt het al: deze week ga ik iets vertellen over een verhuislift huren. Het lijkt een wat vreemd onderwerp voor een blog, maar ik ga jullie overtuigen van de voordelen hiervan. Veel leesplezier allemaal en vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal. Ben je helemaal enthousiast? Bekijk dan ook even mijn video op YouTube over een verhuislift huren. 

Verhuislift huren bij angelverhuizingen

angelverhuizingen biedt verschillende producten en diensten welke ideaal zijn bij het verhuizen. Een verhuislift huren valt hier ook onder. Zelf ging ik per 1 maart op kamers wonen in Maastricht. Een erg gave stad, net als de woningen. Wel lastig, zo’n zesde verdieping. Er is een lift, maar hier pas ik met twee boodschappentassen al amper in. Laat staan de bank en mijn nieuwe tweepersoonsbed. Om deze reden ben ik een verhuislift gaan huren bij angelverhuizingen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Echter leveren zij wel door heel Nederland. Waar je dus ook gaat wonen: geen zorgen! De verhuislift gaat de hoogte in tot en met 26 meter. Het blijkt dat dit tot en met ongeveer de achtste verdieping is. Voor mij kwam het dus heel goed uit. Een verhuislift huren gaat heel gemakkelijk. Je gaat naar de website (genoemd in de eerste alinea) en je klikt op het kopje ‘contact’. Vervolgens zie je groot in beeld hun telefoonnummer en e-mailadres. Zelf koos ik er voor om even te bellen met het bedrijf, omdat ik nog wat vragen had. Dit was geen probleem en de medewerkers hadden alle tijd voor mij. Mijn vragen gingen voornamelijk over het plaatsen van de te huren verhuislift. De flat waar ik woon staat namelijk ‘in’ het water (een vijver). In overleg met angelverhuizingen heb ik via WhatsApp wat fotootjes gestuurd. Zo konden de medewerkers van angelverhuizingen inschatten of het voor mij zinvol is om een verhuislift te huren. Zij zagen mogelijkheden, dus ik ben met ze in zee gegaan.

De dag van de verhuizing

Ik ben op een woensdag gaan verhuizen. angelverhuizingen heeft met mij afgesproken dat ze om 10.00u aanwezig zouden zijn om de verhuislift over te dragen. Ik vond het wel een beetje spannend. Dat bleek niet nodig te zijn. Door een verhuislift te huren ga je juist veel gevaren uit de weg. Het voorkomt dat je te zware materialen gaat tillen en mogelijk zelfs geblesseerd raakt. De medewerker van angelverhuizingen was keurig op tijd en heeft mij geholpen en alles uitgelegd. Mijn bed en bank staan, dus ik kan relaxen. Wil jij ook een verhuislift huren? Neem snel contact op via de gegevens hieronder:

  • Telefonisch: 020-6821009
  • E-mail: info@angelverhuizingen.nl