Wilt u doosjes op maat laten maken? Dan bent u bij dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres. Bij het bedrijf kunt u terecht om voor uw website kleine pakketjes te verzenden. U kunt hier gemakkelijk een doosje op maat laten maken, dit is ideaal voor het versturen van voordelige kleine pakketjes. Een doosje op maat laten maken kan al vanaf 50 stuks. Bij doosjes op maat laten maken bespaart u portokosten en de klant heeft er ook maat bij. Voor webshops zijn zo kleine mogelijk pakketjes ideaal, deze kunnen met de brievenbus post worden bezorgd. dit zorgt ervoor dat u bespaard op verzendkosten en de klant niet speciaal op de bezorging hoeft te wachten. Doosjes op maat laten maken is ideaal voor uw klanten.

Doosjes op maat 

Doosjes laten maken kunnen ook een ideale uitkomst zijn voor uw magazijnbeheer. Wanneer u bijvoorbeeld kleine onderdelen zoals schroeven of spijkers bewaart, dan is een doosje op maat de ideale uitkomst. Deze nemen weinig ruimte in beslag en zijn makkelijk en overzichtelijk om in uw magazijn te bewaren. Doosjes op maat laten maken zorgt er ook voor dat u geen ingekocht karton verspilt. Doosjes op maat laten maken gaat als volgt:

  • Type doos kiezen: bepaal waarvoor u de doos gaat gebruiken en wat de eigenschappen van het product is. Kies op basis hiervan het type kartonnen doos.
  • Bepaal de lengte, breedte en hoogte van de doosjes: bepaal de binnenmaten aan de hand van de afmeting van uw product. Let hierbij op zo min mogelijk ruimte tussen het product en de doos, dit voorkomt namelijk beschadigingen tijdens het vervoer.
  • Bepaal het aantal dozen: bepaal het aantal dozen vanaf 50 stuks.
  • Bestel uw dozen: plaats uw bestelling en de dozen worden binnen 8 tot 10 dagen geleverd.

Aanbod doosjes op maat

Er zijn verschillende soorten doosjes op maat verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit een wikkeldoos, vouwdoos, postdoos of een bedrukte doos. De doosjes op maat hebben allemaal eigen eigenschappen en kunnen gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. Zo is de wikkeldoos geschikt voor producten die lang en plat zijn en de vouwdoos is weer ideaal voor het gebruik van opbergdoos of verzenddoos. De postdoos is geschikt voor het verzenden van producten. De volgende dozen worden dus op maat gemaakt:

  • Vakverdeling
  • Postdoos
  • Wikkeldoos
  • Vouwdoos
  • Vouwdoos
  • Golfkartonplaat

De kartonnen dozen zijn gemakkelijk en eenvoudig online te bestellen. Bij de eerste stap kiest u het type doos en vervolgens voert u de gewenste maat, type en aantal door. Daarnaast kunnen de dozen ook bedrukt worden in zwart-grijstinten maar ook fullcolour is ogelijk. Hiervoor beschikt het bedrijf over een geavanceerde fullcolour inkjetprinter. Daarnaast is het ook mogelijk om bedrijfsnamen, bedrijfslogo’s en bedrijfsslogans als fullcolour productafbeeldingen toe te voegen.Daarnaast ook barcodes en waarschuwingstekens zijn beschikbaar om op de doos te laten drukken. Het resultaat is een verpakking die perfect aansluit bij uw bedrijf en uw product.

Dus wilt u doosjes op maat te laten maken, neem dan gerust een kijkje op de website naar de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kan u ook contact op nemen met dozenlatenmaken voor bijvoorbeeld een spoedlevering of een bestelling te plaatsen.