Ik heb een eigen bedrijf en heb ruim twintig mensen in mijn bedrijf werken. Ik huur een klein kantoor in Amsterdam en dat is niet goedkoop. Het werken vanuit een kantoor heeft verschillende voordelen, maar zeker ook nadelen. Ik vind het belangrijk dat de werknemers op een fijne manier kunnen werken en voor mij hoeft dat niet vanuit een kantoor. Ik wilde graag de optie bieden om ook vanuit huis te werken, of welke locatie dan ook en wilde daarom een cloud werkplek creëren. De werknemers hadden hiervoor niet de mogelijkheid om thuis te werken, of zeer beperkt, omdat zij geen toegang hadden tot ons netwerk. Ik kwam het bedrijf ICT Spirit tegen en dit bedrijf heeft er voor gezorgd, dat wij nu vanuit de cloud werken. Online kunnen werken heeft voor ons zeer veel voordelen en ik ben blij dat wij deze stap hebben gezet. Een aantal werknemers waren vaak op pad en bezochten klanten, zij konden niet nog snel iets opzoeken, als een klant om meer informatie vroeg. Vaak moesten zij dan naar kantoor bellen en kon iemand in het systeem de informatie opzoeken, vanuit de cloud werkplek hebben wij niet meer dit probleem. Ook onderweg, of bij de klant kunnen mensen het systeem gebruiken en direct informatie en data opvragen. Sinds de overgang zijn meer werknemers thuis gaan werken en dit moedigde ik aan. Veel werknemers hebben een gezin en dan kan het wel eens voorkomen, dat je thuis wilt zijn. Daarnaast zijn er ook werknemers die graag thuis willen werken om reistijd te besparen en dat kan nu met de cloud werkplek. Ik wist dat de overgang naar werken vanuit de cloud niet gemakkelijk zou zijn en veel zou veranderen, daarom wilde ik dit graag laten doen door een bedrijf met veel kennis en ervaring.

Een expert in het opzetten van een cloud werkplek    

Ik ging op zoek naar bedrijven die voor ons een cloud werkplek konden opzetten en vond een aantal bedrijven die dit konden doen. Een van deze bedrijven was ICT Spirit en dit bedrijf leek mij direct een goede keuze. Zij hebben veel ervaring met het werken vanuit de cloud en daarom vroeg ik een gesprek bij ze aan. Ik merkte dat zij erg betrokken waren en wisten hoe zij dit project moesten aanpakken. Zij vroegen een goede prijs om een cloud werkplek voor ons te maken en daarom besloot ik om voor hun te kiezen.

Erg gemakkelijk voor het hele bedrijf

Wij hebben erg veel voordelen van de cloud werkplek en ik ben blij dat wij dit hebben gedaan. Meer mensen werken vanaf huis, of onderweg en kunnen toch al hun werk doen. Er zijn nu minder mensen op kantoor, hierdoor wil ik uiteindelijk een goedkoper en kleiner kantoor huren. Onze data staat veilig online en is toch gemakkelijk en snel te bereiken. Voor het opzetten van een cloud werkplek raad ik ICT Spirit aan. 

  • Zij hebben veel ervaring met werken vanuit de cloud
  • Dit bedrijf wist precies hoe zij het project moesten aanpakken
  • Zij konden het doen voor een goede prijs
  • Vanuit de cloud werken heeft veel voordelen voor ons