Een Sim Only abonnement is een aantrekkelijk en voordelig alternatief op het langlopende telefoonabonnement. Bij een Sim Only betaal je alleen voor een bundel, in plaats van voor een bundel en een toestel. Op simonly kun je alle abonnementen vergelijken van de beste en goedkoopste aanbieders.

Welke voordelen heb je bij een Sim Only abonnement?

Er zijn een paar interessante voordelen bij een Sim Only abonnement, die je niet hebt bij de meeste langlopende telefoonabonnementen:

  • Maandelijks aanpasbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • Goedkoper dan een regulier telefoonabonnement

Een groot voordeel is dat de meeste Sim Only abonnementen maandelijks zijn aan te passen. Ga je er dus vanuit dat je voor een specifieke maand veel meer gaat bellen dan normaal, dan kun je heel eenvoudig de bundel verhogen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je bundel naar beneden aan te passen. Bij voorbeeld als je verwacht dat je veel minder gaat internetten in een bepaalde maand. Bij een Sim Only abonnement maakt het niet uit of je hem naar boven of beneden aanpast. Alles is mogelijk en dit geeft je erg veel vrijheid met je abonnement. Daarnaast is een Sim Only abonnement maandelijks opzegbaar. Dit is een erg groot voordeel in vergelijk met andere providers. Bij de meeste is dat namelijk niet meer mogelijk. Het laatste grote voordeel is het prijsverschil. Tegenwoordig wordt een regulier mobiel abonnement gekenmerkt door torenhoge kosten. Dit komt door de peperdure nieuwe telefoon, die je vaak niet eens nodig hebt. Toch is het soms verleidelijk om voor zo’n abonnement te kiezen. Dit komt doordat de combinatieprijzen de daadwerkelijke kosten voor bellen, internetten, sms’en en het toestel verhullen. Echter, wanneer je de totale kosten vergelijkt met de kosten van een Sim Only abonnement, zul je zien dat een Sim Only abonnement veel goedkoper uitpakt. Betaal dus niet te veel en kies voor een Sim Only abonnement. Hiermee zul je in vrijwel alle gevallen goedkoper uit zijn. Daarnaast heb je veel meer inzicht in de daadwerkelijke maandelijkse kosten. 

Welk Sim Only abonnement past bij jou?

Door jouw Sim Only te vergelijken, zorg je ervoor dat je de beste prijs betaalt voor jouw abonnement. Je selecteert zelf je verbruik, en vervolgens krijg je alle mogelijke Sim Only abonnement te zien met de maandelijkse kosten in een duidelijk overzicht. Je kiest ook zelf de lengte van je contract. Door alles te vergelijken, kun je erg veel geld besparen. Natuurlijk is het kiezen voor het perfecte Sim Only abonnement niet altijd eenvoudig. Dit komt doordat het moeilijk in te schatten hoe veel je nou precies belt, sms’t en internet. Het kan voorkomen dat je veel minder internet dan dat je daadwerkelijk doet. Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld snel de laptop of iPad erbij pakt. In zo’n geval zou je dus beter kunnen kiezen voor een bundel met weinig dataverkeer. Bij Sim Only kun jij je complete abonnement helemaal zelf samenstellen. Hierdoor kun je de situatie creëren die voor jou niet alleen het handigst, maar ook het voordeligst is. Een Sim Only abonnement is dus voor iedereen een goed alternatief op de dure en ingewikkelde reguliere telefoonabonnementen. 

Lees meer…