Voor mijn werk moet ik altijd heel veel rapporten lezen. Dat is een van de meest tijdrovende dingen die er zijn en bovendien zijn de rapporten vaak heel saai waardoor je vaak in slaap valt wanneer je deze werken leest. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik dit deel van mijn werk beter kon gaan doen en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer kon gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn wanneer het over snellezen gaat. Ik heb namelijk ooit ergens gelezen dat wanneer je kunt snellezen, je heel veel sneller teksten kunt lezen. Voor mij gaat het daarbij niet alleen over het feit of ik de teksten snel kan lezen, maar ook dat ik begrijp wat er geschreven is. Ik heb daarom een keer gekeken of ik meer informatie over snellezen kon vinden. Als ik namelijk meer over snellezen kon vinden, dan zou ik daarna kunnen bekijken of snellezen iets voor mij zou kunnen zijn. Zoals de naam van het woord al zegt, gaat het er hier om dat je snel leert lezen. Ik had daar wel oren naar en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om via het internet meer informatie over dit onderwerp te vinden. Ik heb toen uiteindelijk de site van snellezen.com gevonden en deze site heeft alles wat je nodig hebt om te leren snellezen. Ten eerste biedt men je op deze site heel veel informatie aan waar je heel veel aan hebt. Ten tweede is het ook nog eens zo dat wanneer je je via deze site gaat verdiepen in snellezen, je zeker kunt zijn dat je juiste informatie krijgt aangeboden. Ik ben daarom blij dat ik deze pagina gevonden heb en ik kan hem aan iedereen aanraden die zich ook graag wil verdiepen in snellezen. Ik doe het nu een tijdje en ik kan u zeggen dat het heel goed werkt. Ik zal u daar in het onderstaande meer over vertellen. Voor nu zou ik u eerst willen verwijzen naar de site van snellezen.com omdat u hier heel veel interessante teksten kunt lezen. 

snellezen is niet moeilijk om te leren 

Ik meende altijd dat snellezen iets was wat heel moeilijk was om te leren. Dat is echter niet het geval. Wanneer je namelijk goed wilt leren snellezen, is een beetje oefening per dag al voldoende. Ik doe het nu een tijdje en ik merk dat ik het snellezen al heel goed onder de knie heb. Ik heb nog maar de helft van de tijd nodig om te lezen en ik mis daarbij geen enkel detail. Dat is heel prettig en ik ben daarom ook blij dat ik mij in snellezen ben gaan verdiepen. 

Wilt u meer lezen? 

Als u meer over dit onderwerp wilt weten, raad ik u aan om een keer naar snellezen.com te gaan kijken omdat:

  • U hier heel veel informatie krijgt aangeboden 
  • U hier kunt zien wat u moet doen om deze techniek te leren 
  • U hier een aantal oefeningen kunt vinden 

Ik kan u deze techniek van harte aanbevelen want u kunt zo heel veel tijd besparen.