E-commerce wordt door steeds meer ondernemers omarmd als strategie voor online verkoop van producten en diensten. Verreweg het populairste middel om een webshop te maken, is door gebruik te maken van WordPress en Woocommerce. WordPress is één van de meest gebruikte tools om een website te maken. Woocommerce is een plug-in die open source gemaakt is en door meer dan een kwart van alle webwinkels wereldwijd gebruikt wordt. De kans is dus groot dat uw webwinkel wordt ondersteund door Woocommerce of dat u interesse heeft in Woocommerce als ondersteunende plug-in op uw WordPress website. Naast deze twee belangrijke elementen voor uw website, heeft u nog meer nodig voor een succesvolle webwinkel. Een snelle website is essentieel voor het bereiken en vasthouden van uw klanten tijdens het bestelproces. Een klant die tijdens het bestellen een haperende website treft, zal de bestelprocedure afbreken en elders een product bestellen. Het is daarom belangrijk dat de hosting van uw website de werking van WordPress en Woocommerce goed ondersteunt. Hiervoor kunt u een partner inschakelen die beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van snelle hosting voor WordPress en Woocommerce. datact neemt de hosting van uw website graag op zich, om u te voorzien van een uiterst betrouwbare en snelle website.

Hosting opties WordPress en Woocommerce website

Bij datact kunt u kiezen uit diverse pakketten, voor optimale hosting van uw WordPress en Woocommerce ondersteunde website. Uw website wordt hiermee tot 60% sneller dan voorheen, en is hierdoor ook sneller dan websites van uw concurrenten. U krijgt bij elk pakket een gegarandeerde back-up die elk uur wordt uitgevoerd. Daarnaast ontvangt u SSD opslag en kunt u gebruik maken van de meest geavanceerde PHP-instellingen. Wellicht maakt dit u meteen enthousiast, of zeggen u deze technische aspecten van websitebeheer helemaal niets. In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen graag uit wat onze diensten concreet betekenen voor uw website en welke voordelen u kunt behalen met het inzetten van snelle hosting van uw WordPress en Woocommerce website. U heeft keuze uit drie pakketten:

  • datact Bronze
  • datact Silver
  • datact Gold

Elk pakket komt met eigen voordelen. U ziet direct een handig overzicht van alle diensten die bij elk pakket geleverd worden, als u onze website bezoekt. Vragen over onze pakketten of een specifiek onderdeel van webhosting? Neem dan contact op met onze supportafdeling. Wij adviseren u graag over een passend pakket voor uw website.

Voor grote en kleine ondernemers

Of u nu al jaren een webwinkel heeft of net komt kijken in de wereld van e-commerce, voor elke ondernemer is er een passend datact pakket. Als uw webwinkel slechts een ondersteunende functie heeft in uw totale bedrijf, kan datact Bronze voldoende zijn voor het hosten van uw website. Wilt u echter zeker weten dat uw zware website, gebouwd met WordPress én Woocommerce en diverse andere plug-ins, goed draait? Dan kiest u voor datact Gold. Uiteraard kan één van onze medewerkers u hierover adviseren. Overstappen naar een groter pakket is altijd mogelijk. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant van datact en stellen graag alles in het werk om u te voorzien van een optimale website.

Lees meer…