Voor uw bedrijf opzoek naar een alternatief voor de traditionele ISDN telefooncentrale? Dan bent u bij ons van voicedata aan het juiste adres. Wij ondersteunen al ruim een decennia bedrijven met de overgang op ISDN alternatieven, zoals een hosted VoIP of SIP Trunk. Als betrouwbare partner in de zakelijke communicatiemarkt, houden wij ons onder andere bezig met het inrichten van moderne telefooncentrales, zoals een SIP Trunk. Heeft u op dit moment nog een traditionele telefooncentrale ingericht binnen uw organisatie of bedrijf? Dan helpen wij u graag verder. Profiteer van onze service en vele mogelijkheden. Vraag online uw offerte op of neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een SIP Trunk!

Kiezen voor een SIP Trunk

SIP staat voor ‘Session Initiation Protocol’. Op basis van een protocol kan uw toekomstige IP-telefooncentrale worden aangesloten op een sterk en onbeperkt telefonienetwerk. Zoals u ziet, staat er ‘IP’ voor. Dat houdt in dat uw nieuwe telefoonverbinding via het internet zal verlopen. Een goedkoop alternatief als vervanging van de traditionele ISDN-lijn. Het is nu het moment om de overstap te maken naar een SIP Trunk voor uw organisatie of bedrijf, aangezien ISDN stopt. Het grote voordeel is dat er geen maximum aantal telefoonlijnen zijn bij een SIP Trunk. U kunt dus zoveel gesprekken op hetzelfde momenten houden als nodig. Heeft u veel inkomende- en uitgaande telefoongesprekken? Dan is een SIP Trunk ideaal. Het wordt veelal ingezet bij bedrijven of organisaties met meerdere vestigingen, grote klantenservices afdelingen en callcenters. De verbinding wordt daarbij niet minder. Als bijkomend voordeel kunt u gratis onderling bellen binnen uw bedrijf. Ook als vestigingen zich buiten Nederland bevinden. Dat scheelt flink in de kosten!

voicedata staat voor u klaar

Als u kiest voor een SIP Trunk, schakelt u van telefoonverbinding over op een internetverbinding. Daarbij kunt u kiezen voor nummerbehoud van uw eigen telefoonnummer(s) en eventueel een fax. De betaling verloopt per telefoonlijn dat wordt gebruikt en is te integreren in een mobiele telefoon. Hierdoor zijn u en uw medewerkers niet langer verbonden aan één vaste werkplek, maar juist flexibel inzetbaar. Wij van voicedata geven u daarbij de extra service dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten. Mocht er dus iets niet goed gaan met de telefoonverbinding, dan kunt u ons ongeacht het tijdstip altijd bereiken voor hulp.
Een SIP Trunk is mogelijk als uw huidige telefooncentrale een SIP-protocol ondersteunt. Dat is in de meeste gevallen zo. Is dit niet het geval? Dan kunt u toch voor een SIP Trunk kiezen met behulp van een SIP Converter. Op deze wijze wordt een SIP omgezet naar uw huidige telefooncentrale, waardoor u telefonisch kunt communiceren via de geavanceerde SIP Trunk van voicedata.

Voordelen SIP Trunk van voicedata:

  • Alternatief voor ISDN telefooncentrale
  • Goedkope abonnementskosten
  • Geen limiet op het aantal telefoonlijnen op hetzelfde moment
  • 24/7 service calamiteitendienst
  • Middels integratie op mobiel nog beter bereikbaar
  • Ideaal voor grote bedrijven met grote klantenservice afdelingen of callcenters
  • Gratis onderling bellen met één SIP Trunk
  • Begeleiding en ondersteuning bij de overgang

Bent u nog aan het nadenken over een betrouwbaar en aantrekkelijk ISDN alternatief? Verken dan de mogelijkheden van een SIP Trunk. Wij van voicedata helpen u graag bij de overgang en geven u op basis van uw wensen een passende offerte. Bekijk voor de volledige informatie onze website: voicedata.nl of neem telefonisch contact op, zodat we gelijk met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden!