Ben je op zoek naar een muis voor je laptop of computer? Dan ben je 123megastore aan het goede adres. In het assortiment hebben wij een verscheiden aanbod aan computermuizen. Denk hierbij aan draadloos, bekabeld en muizen voor het spelen van games. Voor iedereen is er wel een computermuis te vinden. 

De voordelen van een muis

Bij een computer heb je eigenlijk altijd wel een muis nodig. Zonder computermuis kun je niet navigeren. Als je veel op de computer werkt is het daarom belangrijk dat je een goede muis erbij uitzoekt. Voor een laptop is dit niet perse nodig omdat er vaak een touchpad opzit. Toch vinden sommige mensen het fijn om toch gebruik te maken van muizen. Het is wat gebruiksvriendelijker dan een touchpad. Bij het aanschaffen van een computermuis kun je kiezen uit:

  • Draadloos
  • Bekabeld

Draadloos

Bij een draadloze muis heb je geen last van een kabel wat in de weg ligt. Je zit niet vast aan een bepaalde lengte en je hebt veel bewegingsvrijheid. Zonder draad ziet je werkomgeving er netjes uit en je voorkomt dat je met het draad dingen kapot trekt of omgooit. Een draadloze muis is erg handig om mee te nemen. Erg handig als je vaak op pad moet met je laptop. Een draadloze muis biedt een groot gebruiksgemak. Wel een nadeel is dat je af en toe er nieuwe batterijen in moet doen of dat je moet opladen. Soms kan dat best vervelend zijn als je bijvoorbeeld net druk bezig bent. 

Bekabeld

De muis met draad is een echte klassieker. Door de draad is het signaal super sterk en super snel. Daarbij komt dat je een bekabelde muis nooit hoeft op te laden. Geen gehannes met batterijen dus. Een bekabelde muis is erg handig voor mensen die veel en precies op een computer of laptop moeten werken. Zo krijg je geen problemen dat de reactiesnelheid te laag ligt. 

Gamers

Voor de fanatieke gamers is een computermuis ook erg handig. Wanneer je druk bezig bent met een spel dan is het wel zo handig dat de computermuis goed werkt. Voor gamers zijn bekabelde muizen dan ook veel praktischer dan een draadloze. Dit komt omdat het bij gamen op de milliseconde aankomt. Bij een muis met snoer weet je dus zeker dat het met de reactiesnelheid wel goed zit. Maar niet alleen gamers hebben meer aan bekabelde muizen ook ontwerpers en fotograven die heel nauwkeurig moeten werken hebben hier baat bij. 

Bestellen bij 123megastore

Draadloze of bekabelde muizen doe je makkelijk bestellen bij 123megastore.nl. Op onze webshop hebben wij een ruim assortiment muizen, zo is er voor iedereen een geschikte te vinden. Bij ons zijn de computermuizen goedkoop en van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat je wat goeds in huis haalt. Onze service biedt voor 20:00 uur besteld, morgen in huis en vanaf €20,- is de bezorging gratis. Heeft u nog andere vragen? Of wilt u meer weten over een aantal muizen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bij ons is elke klant koning en wij proberen de beste service te leveren. Kwaliteit gegarandeerd.