Beste bloglezers, vandaag zal ik schrijven over mijn nieuwe fietskleding set van Bike and Travel. Deze heb ik besteld via hun website: bikeandtravel.nl Ik ben sinds pas begonnen met mountainbiken en tot voort kort droeg ik een sportlegging van de H&M met een oud katoenen shirtje. Mijn vriendinnen zeiden dat het echt niet kon. Zodoende ben ik op het internet dus maar op zoek gegaan naar een fietskleding set. Ik wist er weinig van. Wel weet ik natuurlijk dat in een fietsbroek voor het gemak een verstevigd kruis zit verwerkt. Wel zo prettig als je een hele dag onderweg bent. Want fanatiek dat zijn we hoor! Ik heb meerdere websites bekeken. Eigenlijk zocht ik al direct op de website van bekende sportmerken. Hier zat ook een hele mooie en goede fietskleding set tussen. Uiteraard was deze wel heel prijzig. Omdat ik mezelf nog geen professional acht, vond ik dit niet nodig. Na wat zoekwerk kwam ik terecht op de website van Bike and Travel. Deze website dient tevens als webshop. Ideaal, want het bestellen op deze site gaat ook nog eens erg gemakkelijk. Ik zal jullie meenemen in het bestelproces en natuurlijk bespreek ik ook mijn nieuwe fietskleding set! Veel leesplezier allemaal.

Fietskleding set van Bike and Travel

Via de website van Bike and Travel kom je terecht in de Bikestore. In deze webshop worden uitsluitend fietsspullen verkocht, zowel voor mannen als voor vrouwen. Je kunt denken aan jerseys, lange broeken, korte broeken, mutsen, bandana’s, been- en armwarmers, onderkleding, overschoenen, handschoenen, fietsschoenen, helmen, brillen, banden, zadels, fietspompen, fietsverlichters, fietscomputers, fietskoffers, sturen, pedalen, verzorgingsproducten, een nieuwe fietskleding set en nog veel meer. Ik bezocht de website eigenlijk alleen omdat ik op zoek was naar een nieuwe fietskleding set. Helaas ben ik gevoelig voor dit soort websites en bestelde ik natuurlijk veel meer dan de bedoeling was. Gelukkig heb ik het nu wel helemaal voor elkaar en win ik het van mijn vriendinnen! Een fietskleding set bestaat vaak uit een bibshort (het korte broekje) en een jersey (het jasje). In mijn geval kreeg ik er ook nog gratis, bijpassende sokken bij! Ook wat betreft sokken droeg ik voorheen gewoon katoentjes van de Hema. Het kan wel, maar voor lange afstanden is het beter als je goede sokken hebt. De fietskleding set was van het merk Castelli. Het type heet: “Free 4.1 Zomerset Steel Blue”. De set heeft een gaaf, professioneel uiterlijk.

Bestellen bij Bike and Travel

Het bestellen gaat erg gemakkelijk. Eenmaal in de webshop kun je diverse producten selecteren. Door dit te doen, belanden ze in je winkelmandje. Het winkelmandje kun je vervolgens afrekenen waarna de bestelling wordt geplaatst. Het bestellen sprak eigenlijk voor zich. Dat komt doordat de website simpel is duidelijk is ingericht. Op de website staat ook het nummer van de klantenservice, mocht je een vraag hebben over de fietskleding set. Voor mij was dit niet nodig. Binnen drie dagen had ik de fietskleding set al thuis (er zat weekend tussen). Het past perfect. Ik ben 1.86m lang en koos voor maat L. Ben je ook op zoek naar een leuke fietskleding set? Check de website!