Wij wonen in het noorden van Groningen en wij hebben de afgelopen jaren heel veel problemen gehad door de aardbevingen die in dit gebied plaatsvinden. Dat baart ons altijd heel veel zorgen en wij hopen daarom ook dat het gas snel afgesloten wordt zodat wij weer zorgeloos kunnen gaan wonen. Een van de dingen die wij heel vervelend vinden, is dat onze woning helemaal kapot gaat door de aardbevingen. Toen wij laatst een rondje om het huis gingen doen, zagen wij dat er een grote scheur in onze muur aan het ontstaan was. Dat kwam namelijk omdat het anker helemaal los was gaan laten. Daardoor ving deze spouwanker niet meer alle kracht op en werd deze kracht op de muur geperst. Dat zorgde voor scheuren en dus moesten wij snel gaan ingrijpen om de schade te beperken. Wij moesten daarom gaan kijken naar een nieuwe spouwanker. Aangezien wij zelf niet de handigsten zijn, leek het ons goed om te kijken of wij iemand konden vinden die dit spouwanker voor ons kon vervangen. Wij hebben daarom een beroep gedaan op een kennis van ons en deze heeft ons geholpen. Hij vertelde ons dat wij zelf even op onderzoek moesten gaan naar waar wij een goede spouwanker konden kopen. Wij zijn daarom gaan kijken op het internet en hier hebben wij heel veel nuttige sites gevonden. Wij zagen echter wel dat heel veel bedrijven heel hoge prijzen rekenen voor een spouwanker. Dat was niet precies waar wij op gehoopt hadden en wij hebben daarom ook gekeken of er ook mogelijkheden waren om elders een voordelig spouwanker te kopen. Dat bleek het geval te zijn. Wij kwamen namelijk terecht op de site van Reconex.nl. Deze site biedt heel veel interessante materialen en middelen en wij waren daarom ook blij dat wij op deze site terecht waren gekomen. Mocht u ook een goed spouwanker zoeken, dan kan ik u deze site van harte aanbevelen. U zult zien dat u hier voor een goede prijs een heel goed spouwanker kunt vinden.

Dit spouwanker heeft onze muur weer als nieuw gemaakt

Toen wij eenmaal op Reconex.nl kwamen kijken, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier heel goede materialen konden kopen voor onze muur. Het fijne aan deze site is dat ze hier ook heel goed uitleg kunnen geven over hoe je de spouwanker moet bevestigen. Wij zijn namelijk niet de meest technisch onderlegde mensen en vandaar dat wij ook waardeerden dat men op deze site heel veel nuttige gegevens deelt. Wij hebben het spouwanker daarom al heel snel besteld en nog geen twee dagen later hadden wij ons product al in huis. Wij konden dus meteen onze klusser de opdracht geven om voor ons aan de slag te gaan. Dit heeft hij gedaan en binnen een week was de klus geklaard. Onze muur kan nu weer flink veel verdragen en wij hoeven ons niet veel zorgen meer te maken over de toestand van ons huis. Dat is heel prettig omdat wij nu weer zorgeloos kunnen slapen. Mocht u ook goede ankers zoeken, dan raad ik u aan om snel een keer naar Reconex te komen surfen.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Zoals u in het voorgaande waarschijnlijk al duidelijk is geworden, zijn wij heel erg tevreden over dit bedrijf. Men levert hier niet alleen heel goede producten, men levert ze ook snel. Kortom:

  • koop hier de ankers die u zoekt
  • bestel ze hier voor de laagste prijs
  • hier heeft u uw bestelling heel snel in huis

Kijk vandaag nog even op Reconex.nl.