Onroerend goed moet goed beheerd worden. Daarbij is vooral het technische beheer het  meest aansprekend. U wilt immers als eigenaar dat het gebouw in goede staat is en blijft. Daarom is VvE beheer van groot belang. Met VvE beheer kunt u namelijk een goede uitstraling realiseren met het onderhoud van het gebouw en de openbare ruimtes. Daarnaast kan VvE beheer ook bijdragen aan een goede en constante waarde van uw vastgoed. Bij TTP Plus kunnen wij zorgen voor het VvE beheer. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden zijn en wat de voordelen voor u zijn als vastgoedeigenaar. Lees daarom snel verder en ontdek alle mogelijkheden van VvE beheer.

Wij nemen alle zorgen op het gebied van VvE beheer uit handen

Het goed onderhouden en waardevast houden van uw vastgoed is geen eenvoudige klus. Niet iedere VvE beschikt namelijk over de kennis en ervaring om weloverwogen keuzes te maken op technisch gebied. Dat is waar wij ondersteuning kunnen bieden met VvE beheer. Wij helpen namelijk met groot planmatig onderhoud. Zo kunt u op ons rekenen bij het behandelen van onderhoud- en storingsmeldingen. Dit hoeft niet altijd binnen kantoortijden te zijn. Daarnaast doen wij nog een aantal zaken:

  • Een Meerjarenonderhoudsplan opstellen
  • Technische inspectie van uw gebouw
  • De bijbehorende correspondentie
  • Digitaal onderhoudsdossier aanleggen
  • Verzameling en beheer van gegevens

Hierbij kunt u altijd zelf kiezen wat u uitbesteed bij VvE beheer. Als u zelf technisch redelijk onderlegd bent, hoeft u niet alles uit te besteden aan een externe partij. Wij kunnen ons VvE beheer daarom altijd aanpassen aan uw behoeften. Van hieruit stellen wij ook een passende en geheel vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u besluiten of onze werkzaamheden binnen uw budget passen. Naast de technische aspecten, zijn wij ook goed onderlegd in verduurzaming en energiebesparing. Daarom beginnen wij altijd met een beginopname, zodat wij precies weten welk onderhoud er nodig is voor uw gebouw. Tijdens dit gesprek stellen wij een rapport op en bekijken wij samen uw wensen en eisen. Daarnaast geven wij u ook een helder beeld van onze werkzaamheden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hiermee hopen wij ook dat wij u kunnen overtuigen van onze technische kennis, zodat u uw VvE beheer met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Onze medewerkers kunnen u hierbij altijd deskundig advies geven. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent, waardoor uw wensen bij ons hoog in het vaandel staan.

Wij gaan klantgericht te werk

TTP Plus is uw specialist op het gebied van technische installaties. Door het proactief beheren van alle technische installaties die regelmatig met aandacht bekeken worden, zijn wij in staat het binnenklimaat en het comfort te verbeteren wat essentieel is voor goede werkprestaties en het ziekteverzuim zal verlagen. Tevens zijn wij met onze jarenlange ervaring in staat om de levensduur te verhogen, waardoor het aantal storingen en de energiekosten zullen afnemen. Door regelmatig met elkaar in gesprek te gaan kunnen wij klantgerichter te werk gaan, zodat alle technische installaties met de grootst mogelijke zorg door ons beheerd kunnen worden. Dit doen wij altijd in goed overleg, geheel gebaseerd op uw wensen en eisen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw vastgoedbeheer? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op ttbplus.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een samenwerking met ons aan te gaan.