Goed werkende software is een van de basisbeginselen van uw onderneming. Zonder deze software bent u namelijk al snel gebonden aan technische fouten, langzaam werkende systemen en problemen met bijvoorbeeld de verkoop. Met software op maat kunt u deze problemen voorkomen. Software op maat is namelijk geheel aangepast aan uw beleid en wensen, waardoor alles soepel verloopt. Bij My Identity kunt u terecht voor software op maat. Wij leggen u graag uit wat onze software op maat voor u kan betekenen en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij ook graag meer over de voordelen van software op maat, zodat u alle informatie bij de hand heeft om over te kunnen stappen met uw bedrijf.

Software op maat eindigt niet bij bedrijfssoftware

Elke organisatie of bedrijf heeft zijn eigen beleid en structuur. Hierdoor sluit sommige software gewoonweg niet genoeg aan bij de wensen van uw onderneming. Efficiënt kunnen werken is dan vaak niet zo simpel als dat het lijkt. Met software op maat kunt u dit realiseren. Software op maat sluit namelijk naadloos aan bij uw wensen en beleid, waardoor alles direct een stuk sneller en efficiënter verloopt. Zo kunnen u en uw medewerkers doelgericht te werk gaan zonder de visie op efficiënt en makkelijk werken te verliezen. Daarnaast ontwerpen we de software op maat aan de hand van uw wensen, en ontwikkelen we deze met onze kennis en ruime ervaring. Op deze manier hebben we altijd een op maat gemaakte oplossing voorhanden. Dit biedt de volgende voordelen:

  • Verwerken wordt eenvoudiger
  • Winstgevender
  • Verschillende oplossingen mogelijk

Zo kunnen we niet alleen de bedrijfssoftware leveren, maar ook een gebruiksvriendelijke webapplicatie. Zodra u met ons in contact komt voor uw software op maat, dan bespreken wij eerst uw wensen en eisen. Daarnaast gaan wij ook dieper in op uw bedrijfsprofiel, zodat wij daar onze software op aan kunnen sluiten. Daarbij vertellen wij ook meer over onze werkzaamheden en hoe wij uw software ontwikkelen en implementeren in uw bedrijf. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunt u tevens al uw vragen stellen, zodat u alle informatie heeft die u nodig heeft. Daarna beginnen wij met het ontwikkelen van de software, zodat u binnen een kort tijdsbestek kunt genieten van een eenvoudiger systeem, waarna u uw omzet ziet groeien tot grote hoogte. Natuurlijk staan wij ook altijd voor u klaar als u tijdens het gebruik van onze software problemen ondervindt. Wij gaan namelijk niet alleen voor de ontwikkeling, maar ook de nazorg. Zo profiteert u optimaal van uw software op maat en kunt u zich voor de rest bezig houden met alle zaken rondom uw bedrijf.

Dromen zijn geen bedrog bij My Identity

My Identity is uw specialist op het gebied van softwareontwikkeling. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld en kunnen daarom op iedere situatie inspelen. Onze werkzaamheden zijn niet gebaseerd op een branche. Ieder bedrijf kan bij ons terecht voor op maat gemaakte software en zo van alle gemakken zijn voorzien. Alles wat wij doen, is zoveel mogelijk op de mens  gericht en moet het leven van mensen verbeteren. Dromen zijn bij ons geen ‘bedrog’. Sterker nog wij houden van dromen, vooral als we ze kunnen omzetten tot realiteit. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://my-identity.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een samenwerking met ons aan te gaan.