Ons bedrijf is onlangs overgestapt op een CRM systeem. Het is namelijk zo dat wij de afgelopen jaren heel veel fouten hebben gemaakt met het versturen van facturen, het verwerken van bestellingen en noem het allemaal maar op en daar baalden wij sterk van. Wij hadden al snel in de gaten dat wanneer wij hier iets aan wilden doen, wij goed moesten kijken naar hoe wij een beter CRM systeem konden vinden. Wij werkten namelijk al met een CRM, maar deze was sterk verouderd en daardoor waren er heel veel fouten in dit systeem geslopen. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van als bedrijf en wij merkten ook dat het ons op een gegeven moment klanten begon te kosten. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn om met een beter CRM te kunnen gaan werken en wij hebben toen intensief gezocht naar mogelijkheden. Wij wilden namelijk niet over een nacht ijs gaan en wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om met een specialist te kunnen overleggen over de mogelijkheden om met een goed CRM systeem te gaan werken. Wanneer je dan gaat zoeken naar bedrijven die je aan een goede CRM kunnen helpen, dan zie je al snel dat er eigenlijk maar een bedrijf in Nederland is dat je kan helpen aan een goed CRM systeem. Dit zijn de mensen van teamleader.nl. Deze site hebben wij daarom ook met heel veel interesse doorgenomen omdat wij graag wilden weten of het CRM dat op deze site beschreven werd, ook interessant kon zijn voor ons. Wij hebben toen heel veel gelezen over het CRM van deze firma en wij werden steeds enthousiaster. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat wanneer wij spijkers met koppen wilden slaan, wij het beste met deze firma in zee konden gaan. Mocht u daarom ook graag een keer willen weten wat de voordelen zijn van het CRM systeem dat men hier aanbiedt, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. U zult zien dat u hier een wereld aan interessante mogelijkheden krijgt aangeboden zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen. 

Door dit CRM systeem werken wij veel efficiënter

Wij hebben bij teamleader een CRM gevonden waar wij nu al een hele tijd mee werken. Dat bevalt ons heel erg goed omdat wij de gegevens van onze klanten nu altijd meteen bij de hand hebben en wij maken daardoor een veel betere indruk op de klant. Deze hoeft namelijk zijn of haar naam maar te noemen en wij kunnen zo de hele geschiedenis van deze klant op ons scherm toveren. Wij merken daarom ook dat oude klanten weer bij ons terugkomen en dat is heel fijn. Dit CRM systeem hadden wij dus veel eerder moeten gaan gebruiken. 

Wij zijn dik tevreden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen en wij kunnen iedereen teamleader.nl van harte aanbevelen. Kortom:

  • Deze site heeft ons goed geholpen 
  • Wij werken nu met een heel goed systeem 
  • Wij merken dat wij meer klanten kunnen binnenhalen 

Kijk voor meer informatie dus ook nog even op de site.