Elektrische installaties zijn niet meer weg te denken uit ons huishouden. Echter brengen deze ook veel risico’s met zich mee, indien ze niet goed onderhouden worden. Daarom is een keuring van uw elektrische installatie belangrijk. Een keuring van uw elektrische installatie kan ervoor zorgen dat uw huis veiliger wordt. Bij Holland Building Maintenance kunnen wij de keuring van uw elektrische installatie doen. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden zijn op het gebied van een keuring van uw elektrische installatie en welke voordelen dit voor u heeft. Daarnaast vertellen wij u ook waar wij op letten tijdens een keuring van uw elektrische installatie.

Alle punten bekeken met een keuring van uw elektrische installatie

Elektronica wordt door het hele huis gebruikt, vaak zelfs zonder dat u hier bewijst bij stil staat. Niet alleen wanneer u thuis bent gebruikt u elektriciteit, maar ook wanneer uw apparaten op standby staan wordt de elektrische installatie van uw woning gebruikt. Daarom is het verstandig om een keuring van uw elektrische installatie te laten doen. Door een keuring van uw elektrische installatie kunt u uw huis veilig houden. Daarnaast krijgt u altijd deskundig advies om uw huis nog veiliger te maken. Hierbij gaan wij altijd onafhankelijk te werk, zodat u een duidelijk rapport heeft die geheel op feiten gebaseerd is. Aan de hand van dit rapport geven wij dan advies voor aanpassingen die de veiligheid bevorderen. Bij een keuring van uw elektrische installatie kijken wij naar verschillende punten:

  • Isolatiewaarden
  • Veiligheidsaarding
  • Aanrakingsgevaar
  • Aansluitingen

Nadat wij de keuring van uw elektrische installatie hebben gedaan, weet u precies waar de risicopunten liggen en kunt u, indien er aanpassingen gedaan zijn, de elektrische installatie in alle ruimtes van uw woning weer met een gerust gevoel gebruiken. Daarbij krijgt u van ons altijd een transparant en bruikbaar rapport. Zo geven wij niet alleen onze bevindingen over de veiligheid van uw woning, maar geven wij ook aanbevelingen. Tevens wordt de keuring altijd uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs en kunt u aan hun altijd al uw vragen stellen. Naast de keuring van installaties kunnen wij uw huis ook op andere veiligheidsaspecten controleren, waaronder ook legionellapreventie. Dit kan uiteraard ook altijd gecombineerd worden in een afspraak, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Onze medewerkers kunnen u te allen tijde deskundig advies geven en alles uitleggen over onze werkzaamheden. Daarna kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opmaken, zodat u direct weet waar u aan toe bent. In deze offerte ziet u een handig overzicht van al onze werkzaamheden en de bijbehorende kosten voor alle taken. Zo weet u ook direct hoe wij onze prijs opmaken.

Wij kunnen altijd met u meekijken

Holland Building Maintenance is uw specialist op het gebied van veiligheid in en rondom uw woning. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vak en kunnen u daarom altijd bijstaan met deskundig advies. Wij kunnen daarom ook aangeven welke keuringen voor uw woning verstandig zijn om te doen en gaan wij in gesprek met u over de kosten. Deze informatie is te allen tijde vrijblijvend, zodat u daarna een goed geïnformeerde keuze kunt maken over of de keuring verstandig is of dat u een andere keuring of een combinatie van verschillende wilt laten uitvoeren. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op nta8025. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.