Als je een kind verwacht, is er niks leuker dan shoppen voor babykleding. Utrecht is een geweldige stad met heel veel winkels. Maar ik vond het toch moeilijk toen ik voor de eerste keer zwanger was om kleding te kopen. Er zijn natuurlijk veel ketens, maar dat vind ik vaak zo standaard. Je komt vaak op kraambezoek dan dezelfde babykleertjes tegen. Ik was op zoek naar een winkel waar je babykleding bij Utrecht kunt kopen van diverse merken. Wat regelmatig wisselt, zodat je niet allemaal hetzelfde steeds tegenkomt. Dus ik had de missie om een winkel te vinden met te gekke babykleding nabij Utrecht. En het was een hele leuke zoektocht. Aan het begin van mijn zwangerschap ben ik gewoon lekker door Utrecht en Breukelen gaan wandelen. Dan kom je de leukste winkels tegen. Maar ik was de ideale zaak nog niet tegengekomen. En op een gegeven moment ontdekte ik de shop Dapper Kinderkleding & Cadeau’s. Hier vind je echt zulke leuke babykleding bij Utrecht in de buurt, dat is echt een aanrader voor elke (aanstaande) moeder of vader. Dus als je ook nog babykleding nabij Utrecht wil scoren, is Dapper zeker een winkel die je moet bezoeken.

Ga voor de leukste babykleding nabij Utrecht naar Dapper

Om meerdere redenen vind ik Dapper de leukste plek om te shoppen voor babykleding bij Utrecht:

  • Divers assortiment
  • Allerlei prijzen
  • Ook kraamcadeaus

Het is altijd prettig als je wat hebt om uit te kiezen. Ik vind het fijn om lekker rond te kijken en dan de beste kleding eruit te pikken. Dan is het heerlijk als er een divers en breed assortiment beschikbaar is. En dat is hier zeker het geval. Bovendien verkopen ze de kleding voor baby’s en kinderen in allerlei prijsklassen. Dit betekent dat iedereen er wat kan kopen, ook als je niet zo veel te besteden hebt. Dat vind ik heel erg fijn. Ik geef er zelf ook niet te veel aan uit, aangezien baby’s zo hard groeien en ze snel weer nieuwe grotere kleding nodig hebben. Het leuke is dat je bij deze winkel niet alleen babykleding vlakbij Utrecht kunt krijgen. Je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld kraamcadeaus. Dat is heel erg leuk als je naar een babyshower gaat, en je weet niet wat je moet kopen. Ook voor kraamvisite vind ik het altijd leuk om een mooi en bijzonder cadeau te geven aan iemand. En dat kun je hier absoluut vinden. Dus ik kan het iedereen aanraden om hier een keer heen te gaan.

Lekker winkelen met kids bij Dapper

Zoek je nog een leuke winkel voor babykleding bij Utrecht in de buurt, dan is Dapper zeker iets voor jou. Maar ook als je oudere kinderen hebt, kun je hier terecht. Ze verkopen namelijk kleding in allerlei maten, van 50 tot en met 176. Dus je kunt hier ook met je hele gezin terecht, met kinderen van verschillende leeftijden. Dat scheelt je ook veel tijd, dan kun je gelijk voor alle kids iets moois vinden. Inmiddels ben ik bevallen van mijn eerste dochter en ik ben nu in verwachting van een zoon. Dat is zo leuk, nu kan ik naar dezelfde winkel terug maar dan om kleding voor een jongetje te kopen. Het is hier altijd prettig om te winkelen, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. En ga je naar een kinderverjaardag maar weet je niet wat je moet geven? Ook dan is het een goed idee om naar Dapper te gaan. Check de site kinderkleding-breukelen.nl om te zien wat ze allemaal te bieden hebben. Daar word je als ouder zeker vrolijk van.