Ons bedrijf moest onlangs een nieuwe verzekering afsluiten omdat wij bericht hadden gekregen dat onze oude verzekering was gestopt. Wij moesten daarom kijken hoe wij ons pand het beste konden laten verzekeren. Wij schrokken ons echter een hoedje van het feit dat wij een vermogen moesten betalen. Wij konden namelijk een goede inbraakverzekering krijgen, maar daar moesten wij heel diep voor in de buidel tasten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om de kosten te verlagen en wij kregen te horen dat wij dit konden doen door een goed alarmsysteem aan te schaffen. Daarmee zouden wij de maandelijkse premie aanzienlijk naar beneden kunnen krijgen. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goed alarmsysteem te vinden en wij hebben toen allerlei bedrijven benaderd. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken naar mogelijkheden omdat je anders al snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wij hebben gekeken bij welk bedrijf wij een goed alarmsysteem zouden kunnen vinden en wij hebben toen de mensen van directveilig.nl gevonden. Deze site werd door veel bedrijven aangeraden en wij hebben toen gezien dat wij hier een heel goed alarmsysteem zouden kunnen kopen wanneer wij deze wilden bestellen. Wij hebben daarom een keer contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf omdat wij graag wilden weten wat zij voor ons konden betekenen. Wij wilden graag een goed alarmsysteem want hoe beter dit systeem zou zijn, hoe minder premie wij voor onze verzekering hoefden te betalen. Daarmee konden wij ons dus heel veel geld besparen en wij zijn blij dat wij ons goed hebben voor laten lichten want op deze wijze kregen wij heel goed advies. Wij hebben besloten om een alarmsysteem met camera’s aan te schaffen omdat dit het beste zou zijn voor ons bedrijf. Het fijne aan dit bedrijf is ook nog eens dat deze mensen de installatie voor je kunnen komen installeren. Wij zijn daarom heel enthousiast over dit bedrijf.

Dit alarmsysteem is van hoge kwaliteit 

Wij hebben de mensen van directveilig.nl geraadpleegd wat wij het beste konden doen om ons bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen en wij hebben hun advies ten zeerste gewaardeerd. Wij hebben een heel goed alarmsysteem kunnen kopen en dit gebruiken wij inmiddels al een tijdje. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen want de verzekering is zeer te spreken over dit alarmsysteem en heeft ons fikse korting op onze premie gegeven. Wij zijn daarom erg blij dat wij de mensen van directveilig.nl ingeschakeld hebben.

Gaat u ook voor veiligheid? 

Als u ook voor veiligheid gaat, raad ik u aan om een keer naar de site van directveilig.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Bekijken wat dit bedrijf u te bieden heeft
  • Advies inwinnen over wat voor u het beste alarmsysteem is 
  • Een offerte aanvragen zodat u weet op welke kosten u moet rekenen 

Ik kan u dit bedrijf sterk aanraden want u kunt hier kwaliteit kopen zonder dat u daar een vermogen voor hoeft neer te tellen. Ik ben daarom blij dat ik deze firma gevonden heb.