Bent u opzoek naar een goedkoop payrolling bedrijf? NL Payroll biedt ondernemers de mogelijkheid om hun bedrijf te laten groeien, zonder zelf de werkgeversrisico’s te dragen. Deze werkgeversrisico’s heeft u dan ook alleen als u medewerkers heeft. Door gebruik te maken van een payroll constructie, draagt u het juridische werkgeverschap over aan NL Payroll. Profiteer ook van onze kennis, geautomatiseerde processen en vooral van rust, omdat u minder risico’s hoeft te dragen en kies voor NL Payroll: nlpayroll.nl

Voordelen payrolling uitbesteden aan NL Payroll

Wij hebben diverse redenen om te kiezen voor payrolling. Niet alleen heeft u bij ons de laatste prijsgarantie voor payroll, het biedt daarnaast veel gemak. Alle werkgeverszaken worden namelijk nu voor u geregeld. U krijgt bij ons één vaste contactpersoon die uw bedrijf goed kent en van alle lopende zaken weet heeft. Onze vriendelijke collega zorgt voor stipte salarisbetalingen van uw medewerkers en houdt nauwlettend bij welke wijzigingen er zijn in de wetgeving of cao, zoals een loonsverhoging. Bovendien houdt u zelf de controle. U kiest geheel zelf uw medewerkers en bepaald welke arbeidsvoorwaarden er gehanteerd worden en of u een contract wilt verlengen of niet. Uiteraard willen wij u hierbij altijd adviseren. NL Payroll verzorgt voor u de andere aspecten, namelijk de fiscale, administratie en juridische aspecten van het werkgeverschap. Dat scheelt veel tijd die u kunt besteden in uw onderneming!

Goedkope payroll van topkwaliteit

Payrollbedrijven werken met een zogenoemde ‘payroll factor’. Het tarief dat u voor uw medewerker per uur betaalt. Het tarief dat u voor de medewerker betaalt is: Factor x Bruto uurloon. De hoogte van de factor is geheel afhankelijk van het soort arbeidsovereenkomst en het bijbehorende pensioen. Wat wel zeker is, is dat u bij NL Payroll voordelig uit bent. Wij geven namelijk zelfs een laagste prijsgarantie. Wij van NL Payroll vinden echter dat de kwaliteit die u krijgt, voorop staat. Daarom zijn wij aangesloten bij de ABU. Dit betekend dat u er zeker van kunt zijn dat NL Payroll voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Daarbij is er in Nederland is een speciale NEN certificering. NL Payroll heeft deze NEN-4400-1 certificering volgens de Stichting Normering Arbeid. Én we beschikken over een WKA verklaring van de Belastingdienst, waaruit blijkt dat wij premies en belastingen volledig en op tijd voldoen. Kortom, wij bewijzen elke dag samen met ons vakkundige en vriendelijke team dat payrolling goedkoop kan zijn, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid, service, kwaliteit en zorgvuldigheid. 

Twijfelt u nog? Er zijn enkele hardnekkige misverstanden, waarvan wij er alvast één voor u willen rechtzetten.
‘Mijn accountant vertelt dat zelf doen goedkoper is’. Uw accountant neemt enkel de salarisadministratie voor u over. De risico’s als werkgever echter niet. U blijft zelf de juridische werkgever en mocht er onverwacht iets gebeuren, dan bent u zelf aansprakelijk. Als u kiest voor payroll is dit niet het geval. Dan heeft u namelijk deze werkgeversrisico’s aan ons overgedragen. Daarbij is ziekteverzuim meegenomen, zodat u veel minder risico loopt, mocht iemand ziek worden. U ontvangt dan ook geen factuur bij ziekte, vakantie en verlof uren van uw medewerkers. Enkel de uren die zij daadwerkelijk hebben gewerkt bij u!

Voordelen payrolling bij NL Payroll:

  • Laagste prijsgarantie
  • NEN-4400-1 certificering
  • Aangesloten bij ABU
  • WKA verklaring Belastingdienst
  • Vakkundige vaste contactpersoon
  • Fiscale, juridische en administratieve aspecten werkgeverschap overgedragen
  • Veel minder risico’s en scheelt enorm in de tijd

Wij van NL Payroll bewijzen u graag dat payroll goedkoop is en aantrekkelijker. Bent u nieuwsgierig naar onze payroll tarieven en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend offerte aan via: nlpayroll.nl!