Iedereen die een bedrijf heeft kent het wel, afval. Wat voor bedrijf je ook hebt, je hebt altijd te maken met erg veel bedrijfsafval. Het afvoeren van afval is erg duur. Dat maakt het voor veel bedrijven een grote kostenpost. Je kunt dit beperken door ervoor te zorgen dat je minder bedrijfsafval hebt. Ieder bedrijf weet echter dat dit niet zo makkelijk is als dat het klinkt. Een andere manier om de kosten te beperken is door het bedrijfsafval goedkoop te laten afvoeren. Het goedkoop laten afvoeren van je bedrijfsafval kan bij Bedrijfsafval. 

Wat zijn de voordelen van bedrijfsafval.nl? 

Ik zet de voordelen voor u op een rijtje:

  • Allereerst hanteren ze hele scherpe tarieven voor het afvoeren van bedrijfsafval
  • Contracten zijn per maand opzegbaar
  • Keuze uit rolcontainers van 120 tot 5000 liter
  • De containers worden gratis geplaatst
  • Keuze uit heel veel verschillende soorten rolcontainers

Bij Bedrijfsafval.nl helpen ze je bij het afvoeren van verschillende afvalstormen. Je kunt hier allereerst al u restafval kwijt. Deze afvalstroom kun je beperken door afval zo goed mogelijk te scheiden. Op die manier blijft er zo min mogelijk restafval over en daarmee bespaar je ook weer kosten. Vervolgens hebben we papier en karton. Dit kun je ook weer gescheiden houden. Dit is voordelig omdat dit te recyclen is. Dan het glasafval. Als je ervoor kiest om dit niet te scheiden van de rest van je bedrijfsafval dan gaat dat veel geld kosten. Glas is vaak erg groot en niet buigzaam, waardoor het veel ruimte in beslag neemt. Aan te raden is dus om ook glas te scheiden van de rest van het bedrijfsafval. Swill is organisch afval. Denk hierbij aan restjes eten. Vooral restaurant zullen veel te maken hebben met Swill. Voordelig is het om speciaal voor dit afval een swillcontainer aan te schaffen en dit bedrijfsafval dus niet bij het restafval te gooien. Een groot deel van het bedrijfsafval bestaat uit Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD). Dit afval neemt ook erg veel ruimte in beslag in de containers. Het is dus ook bij dit soort bedrijfsafval verstandig om dit te scheiden van het andere afval, om zo ook weer kosten te besparen. Ten slotte komen we dan nog bij de laatste afvalstroom: papier. Je wilt natuurlijk als bedrijf wel dat er met papieren zorgvuldig om wordt gegaan, aangezien dit vertrouwelijke informatie kan bevatten. Het is daarom verstand om een rolcontainer te hebben die goed afsluitbaar is. Bedrijfsafval.nl biedt die containers aan. 

Container aanvragen

Nadat je de juiste container uitgekozen hebt kun je ook kiezen hoe vaak je wil dat de container geleegd wordt. Dit kan eens in de vier weken, eens in de twee weken, één keer per week en twee keer per week. Afhankelijk van de soort container, het aantal liters dat de container groot is en de hoeveelheid dat de container geleegd wordt, wordt een prijs bepaald. 

Via de website is het mogelijk om een container aan te vragen voor het afvoeren van bedrijfsafval. Het is daar ook mogelijk om een datum aan te geven vanaf wanneer je de container wil en op welke dagen je deze geleegd wil hebben. 

Wilt u geen zorgen meer hebben over het afvoeren van u bedrijfsafval? Bestel een container bij Bedrijfsafval.nl.