Ons bedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Dat brengt weer allerlei nieuwe kansen met zich mee, maar helaas ook een hoop problemen. Wij merkten namelijk dat wij veel hinder ondervonden van het systeem waar wij al jaren mee werkten. Vandaar dat wij besloten hebben om met zijn alleen een citrix training te gaan volgen. Wij wilden namelijk graag dat onze mensen efficiënter konden gaan werken en vandaar dat wij hebben gekeken hoe wij dit konden bewerkstelligen. Wij kwamen toen op het idee om een citrix training aan te bieden. Deze citrix training zou heel veel kunnen toevoegen aan ons bedrijf en dus hebben wij gekeken waar wij het beste een dergelijk traject konden gaan volgen. Wanneer je op zoek gaat naar een goede mogelijkheid om een citrix training te volgen, kom je al heel snel terecht bij de mensen van flane.nl. Dit bedrijf wordt op tal van fora volop geprezen om het feit dat zij er alles aan doet om goede trainingen te geven op het gebied van citrix. Wij hebben even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij ons ook van dienst konden zijn en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom gekeken wanneer onze mensen genoeg tijd hadden om zich op deze leergang te storten.

De citrix training is ons heel goed bevallen

Als je met een kleine groep mensen een citrix training gaat volgen, kun je bij flane.nl heel duidelijk aangeven waar je je graag op wilt richten. Aangezien wij alleen maar met mensen van ons eigen bedrijf de training gingen volgen, kregen wij een citrix training aangeboden die geheel op de behoeften van ons bedrijf was afgesteld. Wij hebben daarom ook heel veel gehad aan deze citrix training en wij zijn heel blij dat wij met flane.nl in zee zijn gegaan. De mensen die hier werken, doen er alles aan om je in een korte tijd heel veel kennis bij te brengen. Wij hebben iedere keer heel veel nuttige zaken kunnen behandelen en daar hebben wij heel veel van geleerd. Het fijne aan deze cursus is ook dat je meteen op de werkvloer de geleerde kennis kunt toepassen. Dat zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je echt iets nieuws leert en dat je verandering op gang kunt brengen. Wij zijn daarom ook blij dat wij met de mensen van flane in zee zijn gegaan. De informatie die wij hier hebben gekregen, was altijd zeer nuttig en wij kunnen dan ook nog lang op alle tips en adviezen teren die wij hier gekregen hebben.

Wij zijn klaar voor de toekomst

Wij zijn blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Wij hebben heel veel geleerd en bovendien hebben wij heel veel nieuwe mogelijkheden geleerd op technisch gebied. Kortom:

  • wij zijn zeer te spreken over deze training
  • wij hebben in korte tijd heel veel geleerd
  • ons bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Daar leest u meer over deze training.