Caramel Productions is een bedrijf dat in Amsterdam is gevestigd, en dat zich bezighoudt met fotografie en het maken van video’s. Diverse bekende merken in de voedingsindustrie zijn klant bij Caramel Productions. Will van der Vlugt is al een tijd aangesloten bij Caramel Productions en zijn werk kenmerkt zich door de kwalitatief goede close-ups. Bovendien vergt het werken met voedingsmiddelen op beeld een zekere finesse, die Will van der Vlugt zeker bezit. Mede daarom heeft Caramel Productions een samenwerking opgezet met Will van der Vlugt. Als klant van Caramel Productions kunt u ook gebruik maken van de talenten van Will van der Vlugt. Hij is te boeken als filmmaker of fotograaf voor uw product. Kijk op caramelpictures.com voor meer informatie over Will van der Vlugt en zijn werk. Caramel Productions streeft ernaar een goede indruk te geven van al het werk van dat wordt gemaakt.

Producties van hoge kwaliteit: Andreas Grassl

Een andere producent die content maakt voor Caramel Productions is Andreas Grassl. Hij maakt vooral videoproducties voor merken in de automotive industrie, en in de buitensport. Hij is gespecialiseerd in het maken van opnames op lastige locaties, waarbij veel beweging komt kijken. Het resultaat is een levendige, actiegerichte film. Producties van Andreas Grassl zijn bij uitstek geschikt voor merken die zich willen associëren met mannelijke begrippen als auto’s, sport en buiten leven. Benieuwd naar het portfolio van Andreas Grassl? Kijk dan op http://www.caramelpictures.com/andreas-grassl/. Interesse in een videoproductie, gemaakt door Andreas Grassl? Neem dan contact op met Caramel Productions. De contactgegevens vindt u op de website. Filmproducties bij Caramel Productions laten maken betekent ook dat u kunt beschikken over een studio met verregaande mogelijkheden. Met behulp van robotics en alle opties die de studio biedt, kunnen zeer mooie films worden gemaakt die in de natuur niet te maken zouden zijn, of zeer kostbaar zouden zijn. Met de studio van Caramel Productions is het echter mogelijk om met een fractie van uw budget de juiste film te maken. Wij helpen u graag bij het promoten van uw product, middels een mooie film of fotoshoot. De films van Caramel Productions zijn een perfect uitgangspunt voor een commercial. Producties van Caramel Productions werden eerder al gebruikt voor uitzendingen:

  • Via online media
  • Internationale televisie
  • Nationale televisie

Een all-round productie laat u maken bij Caramel Productions, door een van onze zeer creatieve studiomedewerkers. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak contact op met ons kantoor in Amsterdam.

Van opdracht tot resultaat

Als u een productie wilt maken in de vorm van een film, reclame of fotoserie, kunt u uiteraard altijd terecht bij Caramel Productions. Uw wensen en eisen worden in kaart gebracht door een van de producenten, waarbij vervolgens een storyboard gemaakt wordt. Als u hiermee akkoord gaat wordt de productie gepland, en het eindresultaat wordt vormgegeven samen met u als opdrachtgever. Als u bijzondere verzoeken heeft kunt u dit natuurlijk altijd aangeven. De meeste grote merken beschikken over een marketingafdeling. Caramel Productions werkt regelmatig samen met professionals van bekende merken. Zo is het mogelijk een productie af te leveren die voldoet aan de eisen van de klant, en de eigenheid van een merk zo goed mogelijk weergeeft. Op de website van Caramel Productions kunt u hier talloze voorbeelden van vinden. Ook vindt u hier alle medewerkers bij Caramel Productions en hun werk. U kunt met behulp van deze informatie een goede keuze maken tussen al onze producenten. Als u dit liever aan ons overlaat koppelen wij u aan de juiste producent.