Als je een step wilt kopen, ben je bij Wheelz 4 Kids aan het juiste adres. De step is een handig vervoermiddel om mee te nemen op reis, of dat nu met de auto is of trein. De step is ook een leuk alternatief voor de fiets of vouwfiets, om bijvoorbeeld snel en gemakkelijk van het station op je werk te komen of gewoon mee naar school te gaan. Kijk op de site van Wheelz 4 Kids voor alle steppen uit hun ruime assortiment.

De juiste step kopen

Bij Wheelz 4 Kids hebben ze daadwerkelijke alle modellen steppen. Daarom is het belangrijk om, als je een step wilt kopen, je er even in te verdiepen. Ze verkopen de volgende modellen:

 • Kinderstep
 • Step volwassenen
 • Stuntstep
 • Opvouwbare step
 • Verstelbare step
 • Step met grote wielen
 • Step met 3 wielen
 • Elektrische step
 • Loopfiets
 • Hondenstep
 • City step
 • Sportstep
 • Bedrijfsstep

Wil je een step kopen voor je kind? Dan moet je waarschijnlijk kiezen voor de kinderstep. De step voor kinderen is niet alleen al leuk om urenlang plezier mee te hebben, maar ook erg goed voor het trainen van de balans en het evenwicht. En is het steppen tegelijkertijd gezond omdat uw kind lekker in de buitenlucht actief en bezig is. Bovendien is de kinderstep ook makkelijk op te bergen omdat de meeste steppen voor kinderen inklapbaar zijn en daarom weinig ruimte in beslag nemen. Het ontwerp van een step voor volwassenen is zo dat deze meer comfort biedt. Naast het hebben van grote wielen, kan de step voor volwassenen meestal hoger verstelt worden dan de gewone step zijn bij de meeste steppen voor volwassenen zijn over het algemeen het deck breder en langer. Je kunt het aanbevolen maximale gewicht van de gebruiker lezen onder de omschrijving bij elke step die we in onze shop aanbieden. Volwassenen gebruiken de autoped of step meestal voor transport naar het werk of gewoon voor het plezier, dan is het een goed idee om voor een ​​step met grote wielen kiezen, omdat ze meer stabiliteit bieden en minder gevoelig zijn voor oneffenheden. Verder zijn grote wielen meestal sneller, wat betekent dat je minder energie voor beweging nodig hebt. Voor volwassenen raden ze altijd een step aan waar het wiel een diameter heeft van ten minste 150 mm. Daarom moet je als volwassene absoluut zo’n step kopen, en geen kleinere step. Het kan nuttig zijn om een opvouwbare autoped of step te kopen als je deze bijvoorbeeld in de trein, bus of naar het werk mee wilt nemen. Het duurt een paar seconden om de step op te vouwen en eenmaal opgevouwen werkt de bar als een handig handvat om de step aan mee te nemen. Maar als de step altijd klaar moet staan voor gebruik, is het wellicht interessant om naar een model met een standaard ook wel kickstand genoemd te kijken. Daarnaast is het ook leuk met je hond. Steppen met je hond is de veiligste en leukste manier om jezelf en je hond in conditie te houden. Een half uurtje wandelen is vaak te kort en het tempo te laag. Fietsen met de hond is gevaarlijk en het tempo te hoog. De snelheid van een step is de ideale draaf snelheid voor een hond. Hierdoor bouwt hij spieren op en vermindert de kans op gewrichtsproblemen.

Koop een step veilig en snel

Een nieuwe step kopen doe je dus bij Wheelz 4 Kids. Profiteer van hun scherpe prijzen, goede service en snelle levering. Ze vinden het erg belangrijk om je een zo goed mogelijke klantenservice aan te bieden. Dat merk je niet alleen aan hun vlotte en veilige bestelproces, maar ook aan hun retourbeleid.