Je kent het wel, je gaat barbecuen maar hebt eigenlijk geen idee hoe je het vlees goed moet braden. Of hoe je vis lekker op een barbecue bereidt. Bij het kolenboertje kun je een barbecue workshop volgen zodat je de volgende keer wanneer je een barbecue organiseert een echte grill meister bent. 

Wat ga je leren?

weinig kennis over barbecuen maar wel een barbecue liefhebber? Geef je dan gauw op voor een barbecue workshop bij het kolenboertje. Je leert diverse technieken waardoor je de volgende keer zelf alles goed kunt bereiden. Daarnaast krijg je informatie over welke barbecue geschikt is en welke accessoires je nodig hebt om een barbecue goed te laten verlopen. 

Uit welke barbecue workshop kun je kiezen?

De workshops vinden plaats op onze locatie maar wij kunnen ook de workshop bij jouw thuis geven. De barbecue workshops die wij geven zijn: 

  • Grill master meat & fish
  • Grill master meat
  • Grill master fish
  • Grill master business
  • Grill master privat
  • Grill master veggie

Grill master meat & fish

Bij de Grill master meat & fish workshop leer je alles over het bereiden van vlees en vis. De workshop duurt 4 uur en in die tijd worden 5 verschillende overheerlijke gerechten gemaakt. Je leert hoe je goed moet grillen en welke technieken je moet gebruiken bij vlees en vis. Vele mensen en groepen zijn je al voorgegaan. Alles wat op de barbecue wordt gelegd is van topkwaliteit dus dat wordt een gegarandeerd succes. Het vlees en vis wat wordt gebruikt is afgestemd op het seizoen. Na de tijd krijgt iedereen een boekje mee zodat je thuis rustig alles nog eens kunt nalezen. 

Grill meister meat

Voor de echte vleesliefhebbers is een barbecue workshop meat helemaal goed. Je gaat bezig met de juiste technieken voor vlees maar ook de temperatuur is hierbij belangrijk. Het vlees kun je lekker klaarmaken met marinades en kruiden, hiervoor krijg je de nodige uitleg. Ook deze workshop duurt 4 uur. Op de barbecue wordt bijvoorbeeld ossenhaas, sukade of entrecote bereidt. Smullen maar.

Grill meister fish

Niet zo fan van vlees? Dan kun je ook voor een workshop met vis kiezen. Hierbij leer je juist alles over vis en het bereiden ervan. Onder het genot van een drankje ga je grillen en daarna natuurlijk proeven. Lekkere vis voor op de barbecue is bijvoorbeeld zalm of gamba’s. Na de workshop krijg je een boekje mee om alles nog eens door te lezen. De volgende keer dat je dan gaat barbecuen kun je je kwaliteiten als grill meister laten zien. Een barbecue workshop is dus een juiste keuze. 

Grill meister business

Als bedrijf kunt u ook een barbecue workshop volgen. Dit kan al vanaf 10 personen tot een aantal van 200 personen. Een super leuk bedrijfsuitje waarbij iedereen actief kan mee doen. Daarna natuurlijk heerlijk eten en drinken. Deze workshop duurt 4 uur en u moet een offerte aanvragen voor de kosten. We maken gebruik van verschillende barbecues en machines zodat alles van de grill super lekker wordt. Neem gerust contact op over de mogelijkheden!

Grill meister privat

Bij een privé les die 2 uur duurt krijg je les van een echte professional. Deze barbecue workshop is voor maximaal 2 personen. Eerst wordt gekeken naar het niveau van jouw grill kunsten zodat daarna een programma op maat gemaakt kan worden. Super leuk om met een vriendin of vriend te doen!

Grill meister veggie

Je kunt niet alleen vlees en vis bereiden op een barbecue maar ook heel veel vegetarische dingen. Denk hierbij aan groenten en vegetarische snacks. Zo kunnen mensen die vegetarisch zijn ook genieten en leuk mee doen met een barbecue. 

Boek gauw een een barbecue workshop bij het kolenboertje zodat in het vervolg elk feestje een groot succes wordt. 

Lees meer…