Als je een bruiloft aan het plannen bent in Amersfoort of daar in de buurt, zoals in Zeist, Soest of Soesterberg, is het zeker de moeite waard om de website van Huur een Engelse Taxi te bekijken. (huureenengelsetaxi.nl) Hier kun je namelijk hele bijzondere Engelse taxi’s huren, die perfect geschikt zijn om als trouwauto te huren in Amersfoort. Als het goed is trouw je maar één keer in je leven en dus wil je dat deze dag perfect is. Je besteedt zorg aan een mooie trouwjurk en een pak, de locatie, de persoonlijke ceremonie en natuurlijk aan het feestje erna met de muziek en lekkere hapjes. Maar een trouwauto huren in Amersfoort is niet iets waar je direct aan denkt, omdat het eigenlijk enkel het vervoer betreft. Dat is jammer, want een trouwauto huren in Amersfoort kan net dat gouden randje geven aan deze bijzondere dag. Nogmaals, je trouwt maar één keer, dus waarom zou je niet luxe vervoer regelen voor deze bijzondere dag? De hele dag moet immers in het teken van jullie als koppel staan, en jullie mogen jezelf best verwennen met een luxe vervoermiddel van en naar de ceremonie en het feest. Zeker als deze qua locatie een eindje uit elkaar liggen is het gaaf om een trouwauto te huren in Amersfoort, want je brengt dan een poosje in de auto door op jullie speciale dag, en dat wil je natuurlijk in luxe en in stijl doen, niet?

Waar kun je een trouwauto huren in Amersfoort?

Hèt bedrijf waar je bij uitstek een trouwauto kunt huren in Amersfoort is Huur een Engelse taxi. De bijzondere taxi’s van Huureenengelseauto.nl hebben als trouwauto al vele kilometers achter de rug en zo al veel gelukkige bruidsparen mogen vervoeren. En als je denkt dat je ook nog iemand moet regelen die de auto bestuurt dan heb je het mis. De glimmende taxi’s worden namelijk standaard geleverd inclusief zeer ervaren chauffeur, uiteraard strak in pak en met goede zin. Bij Huureenengelsetaxi.nl kun je verschillende auto’s huren. Je kunt namelijk kiezen uit de volgende opties:

  • De witte Austin FX4 PLUS trouwauto (voor het bruidspaar zelf.)
  • De zwarte Fairway Driver trouwauto (ook voor het bruidspaar zelf.) 
  • De dubbeldekker (ideaal voor als je je gasten tussen de verschillende locaties wilt  vervoeren.) 

Je hebt dus keuze uit zowel een witte als zwarte variant voor het bruidspaar. Beiden zijn heel chique en geschikt voor bruiloften, maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur voor wit of zwart. Welke auto je ook kiest, als je je trouwauto gaat huren in Amersfoort staat hij altijd glimmend opgepoetst en inclusief chauffeur op de afgesproken tijd bij je voor de deur. Je kunt je als bruidspaar samen laten ophalen, maar de chauffeur kan ook eerst naar de ene partner gaan en vervolgens samen de andere ophalen, heel romantisch! Niet ieder bruidspaar slaapt immers samen tijdens de nacht voor hun huwelijk. 

De glimmende, rode dubbeldekker

Als je gaat trouwen en je na de ceremonie een spetterend feest geeft, maar de locatie ligt nogal ver van de trouwlocatie af, dan kun je bij Huureenengelsetaxi.nl ook een gave, rode dubbeldekker huren om je gasten in te vervoeren tussen de locaties in. Zeker als je toch al van plan bent bij Huureenengelsetaxi.nl je trouwauto te huren in Amersfoort kan het tof zijn om de hippe dubbeldekker erbij te nemen. Je gasten zullen versteld staan van deze bijzondere manier van vervoeren, dat vergeten ze nooit meer! Net als dat jullie nooit meer vergeten hoe jullie romantisch zijn rondgereden in die chique Engelse taxi, op de mooiste dag van jullie leven!